Despre noi

„HESPERIS GROUP” are domeniul de activitate – import si distributie bauturi alcoolice si produse alimentare in special dulciuri.

Ca si grup, punem pret pe capacitatea de a ne adapta rapid la nevoile pietei deoarece modificarile comportamentului de consum si a puterii de cumparare, dar si dezvoltarea comertului modern, ne obliga la oferirea unui set extins de servicii de calitate, menite sa ne diferentieze in cadrul pietii bunurilor de larg consum si sa ne conduca la cresterea valorii oferite.

Strategia grupului nostru se defineste prin orientarea catre client si are drept principal scop demararea unei colaborari puternice si loiale cu fiecare client in parte, colaborarea care sa se consolideze prin gasirea si oferirea celor mai potrivite solutii, produse si servicii.

Schimbarile frecvente din cadrul pietei ne obliga sa acordam o importanta sporita monitorizarii si imbunatatirii unor procese esentiale precum vanzarile, livrarea, depozitarea sau aprovizionarea.

Calitatea serviciilor este un atribut al celor care privesc in viitor, care construiesc parteneriate, iar investitia in calitate este, dincolo de cea financiara, o investitie umana, o schimbare de mentalitate, o continua educatie spre mai bine, spre performanta si competitivitate!

„HESPERIS GROUP” este partenerul de care ai nevoie!